NAPRAVITE NALOG

*

*

*

*

*

*

ZABORAVILI STE LOZINKU?

*

Najčešće postavljana pitanja

OPŠTA PITANJA

Najveći deo našeg nameštaja možete pogledati na internet prezentaciji u meniju Galerija. Takođe, možete doći u naše prodajne i izložbene salone. 
Ukoliko nemate projekat za nameštaj “po meri”, kao što su kuhinje, plakari, i dr., procedura je da klijent dolazi sa okvirnim merama kuhinje ili drugog prostora, nakon čega naše arhitekte dogovaraju dizajn kuhinje i daju okvirnu ponudu na osnovu dobijenih mera u roku od najviše 7 dana. Po prihvatanju posla i uplati avansa naši inženjeri obavezno dolaze radi uzimanja tačnih mera. 
S obzirom da se kompletan proces proizvodnje nameštaja (od sečenja, preko izrade i obrade, do isporuke i montaže) odvija pod najstrožom kontrolom u našem proizvodnom prostoru, dajemo potpunu garanciju za svaki deo nameštaja u trajanju od 2 godine (24 meseca). 
U zavisnosti od obima, rok isporuke može varirati, od 30-45 dana od momenta poručivanja, o čemu se klijent obaveštava prilikom potpisivanja ponude i ugovora.
Nameštaj se poručuje u našim prodajnim i izložbenim salonima, prilikom čega se definišu svi detalji. Tom prilikom se plaća od 40 do 50% avansa od ukupne vrednosti posla. Ostatak se, plaća prilikom isporuke i montaže.
Naravno. Možete se dogovoriti direktno sa našim arhitektama oko projekta i dizajna vašeg budućeg enterijera bilo koje vrste. Njihovo iskustvo u domaćem i međunarodnom nivou na veoma eskluzivnim projektima u Srbiji, Crnoj Gori, Švajcarskoj, Nemačkoj, Austrijii, Francuskoj... biće Vam od neprocenjive vrednosti kod ekskuziviteta dizajna, a i kada je reč o primeni poslednjih svetskih trendova u Vašem ambijentu. Ove usluge se naplaćuju, a cena zavisi od kompleksnosti i obima samog projekta.

 

PITANJA U VEZI MERA, MATERIJALA I IZRADE

Naš nameštaj se proizvodi od najkvalitetnijih materijala, a u skladu sa svim svetskim standardima. U zavisnosti od grupe proizvoda, koriste se prvoklasni materijali i najkvalitetniji okovi austrijskih, mađarskih, italijanskih i švajcarskih proizvođača: univer, prirodno drvo (bukva, hrast, jova...), sirovi i furnirani medijapan (u svim vrstama furnira) toniran i lakiran po želji, staklo, granit, kvarc i sistemi šarki, frontova i vođica. 
Prilikom merenja kuhinja vodi se računa o četiri važna faktora:
- dimenzije kuhinje;
- dimenzije elemenata;
- pozicije elemenata;
- pozicije ugradne i samostalne bele tehnike.Prilikom premeravanja kuhinje uzimaju se sledeće dimenzije: dužina donjih elemenata, dužina gornjih elemenata, visina donjih elemenata, visina gornjih elemenata, visina plafona, visina pločica i sl. Tom prilikom se obraća pažnja na pozicije mokrog čvora u kuhinji, aspiratorskog odvoda kao i na pozicije utičnica. Tačne pozicije dovoda vode, odvoda vode i utičnica deo su detaljnog premeravanja. Dimenzije se uzimaju u milimetrima ili centimetrima. NAPOMENA: pozicije postojećih utičnica u kuhinji ne moraju ograničavati dizajn kuhinje (iste se mogu premostiti ili pomeriti pre montiranja kuhinje (naš tim će izraditi šemu električnih instalacija).  
Bitne dimenzije za izradu nameštaja su visina, širina i dubina. Ove tri dimenzije uz delimičan opis nameštaja su dovoljne za proračun okvirne cene nameštaja. Pod delimičnim opisom se podrazumeva opis rasporeda vrata (frontova), opis rasporeda fioka kao i opis unutrašnjosti nameštaja. Dimenzije se uzimaju u milimetrima ili centimetrima. 
TOP