NAPRAVITE NALOG

*

*

*

*

*

*

ZABORAVILI STE LOZINKU?

*

3 jednostavna rešenja za idealnu kuhinju

3 resenja

Pre dizajniranja kuhinje bitno je isplanirati kako će kuhinja biti korišćenja, kao i to da li ćemo je dizajnirati za porodicu, samce ili mlađe generacije, studentski stan i slično.

Za one koji žele istu kuhinju kao Sara Kej

sara kej

Vremeplov nas je vratio nezaboravnoj rustici. Rustika se neprekidno razvija i sve je više dizajneri kombinuju sa modernim elementima. Nameštaj dobijen ovom tehnikom često se spaja sa modernim nameštajem u enterijeru. Jednostavan je i nepretenciozan, ima umetničku notu koja je danas vrlo aktuelna. Za sve one koji žele da kreiraju prostor koji pruža osećaj dobrodošlice...

 

 

 

Naslovna Jelofina Sankt

Jednostavan, odmeren i familijaran stan u severozapadnoj Rusiji. Urađen po modernim svetskim trendovima. Zbog toplote koju vibriraju tamniji tonovi, stan odiše snagom, toplinom i udobnošću. Braon boja se odlično slaže sa svim ostalim tonovima iz spektra i to je ono što, između ostalog, čini ovaj stan skladnim i otmenim.


 

View the embedded image gallery online at:
http://jelofina.rs/sr/novosti.html#sigProId96fbce5713

NAJNOVIJI TRENDOVI U OPREMANJU DOMA ZA 2017. GODINU

kosmo

Istraživanja su pokazala da skoro 90% svoga života provodimo unutar nekog prostora. Zato je jako važno da prostor koji nas okružuje učinimo što prijatnijim i lepšim. Predstavljamo vam kratak vodič kroz svet enterijera. Izdvojili smo favorite prema svetskim istraživanjima koja su sprovedena na temu dizajna enterijera.

 

 

 

 

5 boja koje dominiraju svetom dizajna u 2017. godini

5 boja koje dominiraju 1 Moderan dizajn podrazumeva savremeni senzibilitet i elegantnu jednostavnost, što doprinosi prijateljskom i intimnom životnom prostoru. Boje su jako važne, a istraživanje je pokazalo da one utiču na naše ponašanje, izazivajući različita emocionalna stanja.

 

Ovo su boje koje su totalno trendi u ovoj godini:

 

 

 

TOP