NAPRAVITE NALOG

*

*

*

*

*

*

ZABORAVILI STE LOZINKU?

*

NAJNOVIJI TRENDOVI U OPREMANJU DOMA ZA 2017. GODINU

kosmo

Istraživanja su pokazala da skoro 90% svoga života provodimo unutar nekog prostora. Zato je jako važno da prostor koji nas okružuje učinimo što prijatnijim i lepšim. Predstavljamo vam kratak vodič kroz svet enterijera. Izdvojili smo favorite prema svetskim istraživanjima koja su sprovedena na temu dizajna enterijera.

 

 

 

 

 

Poigravanja. Ove godine u trendu su poigravanja na svim planovima: od dizajna kuhihjskih elemenata, komoda, plakara, pa sve do sanitarijskih elemenata. Police i komode više nisu samo mesta za slaganje knjiga i predmeta, već način da pokažete svoju kreativnost. Atraktivan i izazovan enterijer moguće je ostvariti uz saradnju sa bogatim iskustvom arhitekata koji će  i konstrukcijski najzahtjevnije prostore učiniti neodoljivo šarmantnim.

poigravanja

 

Kombinacija drveta i neutralnih boja. Kuhinja se vraća u modu kao centar druženja i predstavlja prostoriju u kojoj se provodi vreme. Drvo u kombinaciji sa neutralnim bojama i metalnim elementima daje prostoru trendi izgled koji je, svakako, povezan sa težnjom za uvođenjem prirode u enterijer. Prostor tako dobija na karakteru i evocira na tradiciju, prirodan izgled, toplinu i životnost.

 

kombinacija

 

Retro je uvek u modi. Retro izgled je ponovo zauzeo svoj tron. Savremena rustikalnost postaje sve popularnija i traženija, budući da, udružena sa modernim elementima, prostoru daje neku posebnu draž. Vintidž u kombinaciji sa jednostavnim, čistim linijama ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

 

retro

 

retro 2

 

Kosmopolitski detalji. Jelofina na impresivan način pomera granice i otvara nove mogućnosti u opremanju vašeg doma. Uvodeći neočekivane dekorativne i intrigantne elemente u vaš prostor, čini ga svevremenim i uvek aktuelnim.

 

kosmo

 

Mornarska, kobaltna ili kraljevska plava. Ako vam je potrebna sveža inspiracija, raspon nijansi plave boje predstavlja pravi hit u opremanju vašeg doma. Umirujuće nijanse plave evociraju mir, spiritualnost i povezanost sa prirodom. Spavaća soba predstavlja vašu ličnu oazu mira i zato treba da simbolizuje mesto harmonije i topline.

 

plava

 

Ekološki elemenati. Dom je tamo gde je priroda i zato je treba na velika vrata uneti u dom. Kućne saksijske biljke svojim zelenilom evociraju buđenje, a vama daju dodatnu energiju za svakodnevne obaveze. Biljke udahnjuju život vašem prostoru unoseći u njega novu svežinu, a prirodni materijali garantuju sigurne obroke vaših najmilijih.

ekoloki

 

ekoloski 2

 

Jednostavni oblici i luksuzni materijali. Materijali i načini izrade u Jelofini su neograničeni. Stvarajući bezbedno i zdravo radno okruženje, u Jelofininim kuhinjama pripremanje hrane je u potpunosti bezbedno zahvaljujući aseptičkim i ergonomičnim radnim površinama. Jelofina za saradnike bira svetski poznate brendove: Bosch, Siemens, Faber, Whirlpool, Blanco, Egger, Kronospan, Falco, Blum, Häfele, Rujzdesign, Bosetti Marella… Veoma je važna i ugradnja kvalitetnih okova – Blum (sistema šarki, frontova, vođica, kutija) koji će odoleti zubu vremena, a, ujedno, ostati u trendu.

 

jednostavni 1

 

jednostavni 2

 

Tim preduzeća Jelofina već godinama oprema enterijere i proizvodi nameštaj iz velike posvećenosti i ljubavi prema ovom poslu. Vrhunski kvalitet izrade, specifičan stil, praćenje svetskih trendova, originalna rešenja samo su neke od osobina koje izdvajaju proizvode Jelofina od ostalih konkurenata. Ono što je naročito važno jeste mogućnost izrade 3D plana po vašoj želji, uz savete naših stručnih arhitekata. A ono što možete sasvim sigurno očekivati jeste identično ostvarena početna zamisao u vašem prostoru.

Budite uvek u trendu! Pozovite nas… +38134356680
Bul. Kraljice Marije 54N, Kragujevac (Smallville)
office@jelofina.rs
+381692920014
Dimitrija Katića bb, Svilajnac (preko puta stare Hitne)
svoffice@jelofina.rs

TOP