NAPRAVITE NALOG

*

*

*

*

*

*

ZABORAVILI STE LOZINKU?

*

Za one koji žele istu kuhinju kao Sara Kej

sara kej

Vremeplov nas je vratio nezaboravnoj rustici. Rustika se neprekidno razvija i sve je više dizajneri kombinuju sa modernim elementima. Nameštaj dobijen ovom tehnikom često se spaja sa modernim nameštajem u enterijeru. Jednostavan je i nepretenciozan, ima umetničku notu koja je danas vrlo aktuelna. Za sve one koji žele da kreiraju prostor koji pruža osećaj dobrodošlice...

 

 

 

aca sv 005

 

Retro momenti u dizajnu kuhinje ranije su bili rezervisani za rustikalna mesta, ali danas su apsolutni trend u svetu. Oplemeniće prostoriju i dati joj poseban šarm. Pastelne boje, romantični detalji, nežni motivi ono je što odlkuje ovaj stil. Po­je­di­ne po­vr­ši­ne osta­vljaju se gru­be i neo­bra­đe­ne. Nameštaj koji je vanvremenski i unikatan sve više postaje zastupljen u mnogim domovima. Elementi kuhinje tako mogu postati sa­vre­me­na in­ter­pre­ta­ci­ja određenih uspo­me­na iz de­tinj­stva.

 

IMG 3685

 

Vaša nova kuhinja sa vintage detaljima očaraće sve vaše goste. Tirkizni i plavi akcenti skladno kombinovani, jednostavne prave linije i jasni oblici, a bela pozadina može dati celokupnom prostoru sveže vibracije. U ovakvim prostorijama, balans je ključ celokupnog dizajna.

 

KOC 6403

 

KOC 6405 resize 2

 

Boje koje se koriste uvek su u prirodnim paletama – mat beloj, bledo plavoj, bledo roze boji, kao i u zelenkastoj i boji drveta. Komadi ovakvog nameštaja podsećaju na komade iz seoskih kuća na Mediteranu i u Francuskoj i Italiji. Uz samo jedan komad nameštaja koji može delovati kao da je iz davnašnjih vremena i kao da ste ga nasledili, prostor može da dobije novu emotivnu i romantičnu dimenziju topline. Toplina rustično obrađenog drveta pruža bajkovitu sliku doma za odmor, tako da vas vaš udobni dom može uvek iznova i iznova podsećati na neprocenjivu posetu prirodi.

 

phoca thumb l roy 07 002

 

DSC 1191

 

Sve će tek delovati impresivno tek uz adekvatnu rasvetu iznad trpezarijskog stola uz obi­lje pri­rod­nog sve­tla. Flek­si­bil­nost, kao i od­lič­no ukla­pa­nje uni­kat­nih ko­ma­da ono je što zasigurno ostavlja utisak. Rustični enterijer kuhinje može postati veoma stilski i dopadljiv u slučaju da se opredelite za savremene komade nameštaja i čiste pozadine bez osećaja pretrpanosti i prezasićenja. Ovako opremljeni prostori ostavljaju impresivan utisak, budući da deluju kao da su iz različitih epoha i kultura.
Rustični stil Provanse opet je u modi. Ukoliko su vam se dopale ove kuhinje i antički stil koji provejava ovim prostorijama, onda ste i vi definitivno poklonik rustičnog carstva i knjiga o Sari Kej.

 

DSC 7883

 

Tim preduzeća Jelofina već godinama oprema enterijere i proizvodi nameštaj iz velike posvećenosti i ljubavi prema ovom poslu. Vrhunski kvalitet izrade, specifičan stil, praćenje svetskih trendova, originalna rešenja samo su neke od osobina koje izdvajaju proizvode Jelofina od ostalih konkurenata. Ono što je naročito važno jeste mogućnost izrade 3D plana po vašoj želji, uz savete naših stručnih arhitekata. A ono što možete sasvim sigurno očekivati jeste identično ostvarena početna zamisao u vašem prostoru.

Budite uvek svoji! Pozovite nas…

+381 34 356680
Bul. Kraljice Marije 54N, Kragujevac (Smallville)
office@jelofina.rs
+381 69 2920014
Dimitrija Katića bb, Svilajnac (prekoputa stare Hitne)
svoffice@jelofina.rs
http://www.jelofina.rs/sr/

Pratite nas i na Instagramu:
https://www.instagram.com/jelofina_official/

 

 

 

TOP