NAPRAVITE NALOG

*

*

*

*

*

*

ZABORAVILI STE LOZINKU?

*

Opremanje enterijera stambenog prostora

Opremanje enterijera stambenog prostora je specifičan izazov, jer treba stvoriti okruženje u kome ćete se osećati prijatno i stvarno uživati, a istovremeno dati potpuno funkcionalna i racionalna rešenja i čitav ambijent povezati u celinu.

Samo iskusne arhitekte sa dobrim osećajem za prostor i uz adekvatnu podršku izvođača radova, mogu napraviti kompromis između vaših želja i realnih mogućnosti u ponuđenom prostoru, vodeći računa o svakom komadu nameštaja, kako bi ga uklopili u celinu u kojo ćete sa uživanjem provoditi vreme sa Vama dragim osobama. Zato je opremanje “ključ u ruke” često iscrpljujuć posao, ali posao koji pruža neopisivo zadovoljstvo stvaranja.

Globalni trendovi u opremanju nameću kombinovanje raznih materijala i boja, kako na podovima (parket, laminat, pločice, podne obloge) tako i na zidovima (tapete, kamen, drvo, prohrom). Rasveta je takođe sve značajniji dekorativni element enterijera, a nameštajem se formira konačan izgled i postiže optimalno buduće korišćenje prostora. Pažljivim planiranjem rasporeda i izgleda delova nameštaja možete i potpuno prikriti eventualne arhitektonske ili građevinske nedostatke objekta i postići maksimalnu funkcionalnost.

 

JELOFINA tim će sa velikim entuzijazmom i neiscrpnim idejama i Vama pomoći u opremanju životnog prostora. Od početnih konsultacija, nacrta i projekata, realne 3D vizuelizacije, iscrpne prezentacije, preko precizne izrade do krajnje montaže, vaše želje i sugestije su uvek prioritet, a krajnji cilj je da sa vama podelimo radost stvaranja doma.

TOP