Apartmani/Hoteli

Image

Vreme je za odmor

Hoteli & Apartmani

Želja svakog gosta hotela je da se oseti uvaženim i da trenutke opuštanja provede u ambijentu koji pruža maksimalno zadovoljstvo.

Hotelijeri svesni činenice da najmanji detalji utiču na klijenata i da u nekoliko trenutaka kroz prizmu hotelske sobe, restorana ili lobija opredeljuju svoj izbor, nameću sve veće zahteve kada je u pitanju uređenje enterijera.

Savremeni način života ostavlja sve manje vremena za odmor, pa se zlaz sve više traži na mestima na kojima nema priče o poslu i svakodnevnim obavezama. Pojedinačni apartmani u gradu ili u okviru hotela i apartmanskih kompleksa na najrazličitijim lokacijama sve su češći izboz kako porodica tako i pojedinaca koji žele da svoje slobodno vreme provedu okruženi prirodom, ali i nameštajem koji se uklapa u kompletan ambijent lokacije koju su odabrali.

Planine, banje, mora, gradske lokacije mesta su gde se uz smeštaj nude sve eksluzivniji prateći sadržaji koji nameću da i uređenje takvih enterijera bude ispraćeno kako kombinacijama najkvalitetnijih materijala, tako i estetskim elemntima aksesoara i rasvete.

Samo iskusne arhitekte sa dobrim osećajem za prostor uz JELOFINA tim, mogu napraviti kompromis između Vaših želja i realnih mogućnosti u ponuđenom prostoru. Zato je opremanje “ključ u ruke” često iscrpljujuć posao, ali posao koji pruža neopisivo zadovoljstvo stvaranja.
Jelofina doo
Skoro neograničene mogućnosti u kombinovanju materijala, boja, pratećih elemenata i najsavremenijih aparata, želja da se za određeni prostor uvek ponude najadekvatnija rešenja, garancija su da JELOFINA može ispuniti zahteve svakog klijenta tačno i precizno, po sistemu ključ u ruke.

Kontakt

Newsletter

Budite u toku sa najnovijim vestima i akcijama

Copyright © 2024 Jelofina doo. All Rights Reserved. Developed By studiopetrov.com